Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A születés pillanata, különleges babafotók képes leírás - Babafotózás, gyermekfotózás.tlap.hu
részletek »

A születés pillanata, különleges babafotók - Babafotózás, gyermekfotózás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: babafotozas.tlap.hu » A születés pillanata, különleges babafotók
Keresés
Találatok száma - 4 db
A születés csodálatos pillanatai (angol)

A születés csodálatos pillanatai (angol)

A születés pillanatának megörökítése a tengerentúl már szinte hagyomány, de hazánkban is egyre gyakrabban kérnek fel fotósokat a kicsi első babafotóinak elkészítésére. Ezen az amerikai oldalon a születés pillanatait láthatjuk egy fotós szemén keresztül.

Babafotók a Dél-Pesti Kórházban

Babafotók a Dél-Pesti Kórházban

Új szolgáltatással kedveskedik a Jahn Ferenc Kórház a náluk szülő anyukáknak és családjuknak: a kórház ingyenes fotózással ajándékozza meg valamennyi újszülött családját. A kicsik legjobban sikerült fotót, a kórház honlapján, a Babagalériában teszik közzé. A képek az elkészítésük másnapján már elérhetők és a Kép küldése gombra kattintva a nagyszülőknek, családtagoknak, barátoknak, ismerősöknek azonnal elküldhetők.

Pár percesen a világban

Pár percesen a világban

Nincs annál szebb, mint amikor a baba megszületik, felsír és a szülei átölelik. Ezeket a vissza nem hozható pillanatok sokaknak csak emlékeiben élnek, hiszen hirtelen nincs ott senki, hogy megörökítse ezt a csodát. Válassz profi fotóst és legyen csodálatos emléked gyermeked születésének pillanatairól.

Születés fotózás

Születés fotózás

Legyen bármilyen ötlet, elképzelés, megörökítem. Rugalmas időbeosztásban dolgozom, alkalmazkodom a megrendelő igényeihez. A III. kerületben található a műtermem, ahol barátságos, gyermekbarát környezetben fotózom minden korosztályt. Természetesen szívesen megyek ki adott helyszínekre, akár otthonába. Kedvenc idézeteim: Ha nem elég jók a képeid, nem voltál elég közel.

Tuti menü