Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Babafotózás és gyermekfotózás - vidék képes leírás - Babafotózás, gyermekfotózás.tlap.hu
részletek »

Babafotózás és gyermekfotózás - vidék - Babafotózás, gyermekfotózás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: babafotozas.tlap.hu » Babafotózás és gyermekfotózás - vidék
Keresés
Találatok száma - 30 db
Ádám Judit (Gödöllő)

Ádám Judit (Gödöllő)

Tudjuk, hogy a gyerekek milyen sokszínűek és mindegyikőjük egyedi és megismételhetetlen. Ezt szeretnénk megörökíteni, beállított pózok helyett kreatív, Hisszük, hogy minden kismamáról lehet szép képeket készíteni. Ehhez nem kell más, csak - az ilyenkor amúgy is magától sugárzó - jókedv, a megfelelő világítás, és ha szükséges egy kevés retusálás. spontán felvételekkel.

Ágnes Király photography (Gyöngyös)

Ágnes Király photography (Gyöngyös)

A Gyöngyösön található stúdióban valamint külső helyszíneken vállalok gyermek- és babafotózást, kismamafotózást, aktképek és fehérneműs fotók készítését. Megkereshettek még esküvői fotózással valamint az azt megelőző jegyesfotózással kapcsolatban is. Nézz szét a blogon található galériákban és ha megtetszettek a képeim akkor hívj bátran!

Amilla fotó (Közép-Magyarország)

Amilla fotó (Közép-Magyarország)

Mint 100%-ban magyar kisvállalkozás, elsősorban a hazai lakossági és közületi igényeket szeretnénk minél színvonalasabban kielégíteni. Fő tevékenységünk a hagyományos (analóg), és a digitális fényképészet. Területileg több megyében is jelen vagyunk: Budapest és Pest megye, Komárom-Esztergom megye, Fejér megye, Bács-Kiskun megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye.

Andrea Tóth Photography (Székesfehérvár)

Andrea Tóth Photography (Székesfehérvár)

Újszülött fotózás: a munkám azon egyik ága, amiért élek-halok. Hálás vagyok minden pillanatért, amit a pár napos csöppségekkel tölthetek. Babafotózás, gyermek fotózás: a következő mérföldkő lehet a baba cseperedésében a 6-8 hónapos kor, amikor már üldögél és szünet nélkül mosolyog, beszélget és huncutkodik. Igazán jó hangulatú fotókat tudunk ebben a korban is készíteni.

Anre Media (Győr) - babafotózás, gyermekfotózás

Anre Media (Győr) - babafotózás, gyermekfotózás

Megszületett a gyermeked? Nincs közös kép a családról? Szeretettel várunk benneteket Győr belvárosában található stúdiónkba egy családi fotózásra! 14 napos kortól várjuk a gyerekeket és szüleiket családias környezetben. Az etetés és pelenkázás sem probléma. :)

Artanett (Szolnok)

Artanett (Szolnok)

Az újszülöttkor és a kisgyermekkor egy igazán fontos és meghitt esemény a szülők és a baba életében. Ezeket a kedves és szépséges pillanatokat örökítem meg, hiszen ez az időszak nagyon hamar elillan.

Baba és gyermek fotózás Tatabányán és környékén

Baba és gyermek fotózás Tatabányán és környékén

Fotózással kapcsolatos teljes körű szolgáltatást nyújtunk Tatabánya központjában. Portréfotózást, családi fotózást, esküvői fotózást, termékfotózást. Emellett videó önéletrajz készítésével, digitalizálással és tablókép készítésével is foglalkozunk. Portré ajánlataink: Efton portfólió: - Műtermi fotózás időtartama kb. 1 óra - 5 db retusált kép (választott) összes kép DVD-n - Szűk portré, vágott portré, 3/4-es portré, teljes alakos portré Efton portfólió plusz: - Műtermi fotózás időtartama kb. 2-3 óra - 12 db retusált kép (választott) összes kép DVD-n - Szűk portré, vágott portré, 3/4-es portré, teljes alakos portré

Baby Bell Studio (Bp., Nyíregyháza, Debrecen)

Baby Bell Studio (Bp., Nyíregyháza, Debrecen)

Feleségként és gyakorló édesanyaként tudom, mennyire kemény munka van egy-egy jól sikerült családi vacsora, baráti találkozó vagy éppen esküvő mögött. Éppen emiatt fontos, hogy AKKOR és OTT, az ember önfeledten adhassa át magát a boldog perceknek. A mi feladatunk, hogy ezeket örök emlékekké változtassuk.

Baby-photo

Baby-photo

A pillanat elszáll, de az emlék megmarad! Vass Zoltán fotós weboldala. Szolgáltatásaink országosan igénybe vehetőek egyeztetés alapján. baba fotózás baba- mama fotózás baba- apa fotózás kismama fotózás/ művészi akt gyerek fotózás névnapi és születésnapi fotózás keresztelő/ névadó fotózás családi fotózás fényképes ajándéktárgyak készítése: naptár, fotómozaik, plakát videó készítés, vágás, kivitelezés A szolgáltatás igénybevétele előtt kérje árajánlatunkat!

Hirdetés
Bakos Zoltán photography (Eger)

Bakos Zoltán photography (Eger)

Legkedvesebb számomra a babák fotózása. Az apró kezek, lábak, a nagy tágra nyílt szemek, amivel kémlelik a körülöttük rohanó világot, minden szülőt elvarázsolnak. Szeretem nézni ezeknek a szülőknek az arcát. Mikor látom a komoly, és komor 'felnőtt' arcokat elöntő mosolyt, amit a képeim okoznak, tudom, hogy jó úton járok.

BLENDE fotóstúdió

BLENDE fotóstúdió

Egy élet kezdetének csodálatos képei: a születés, az első fürdetés, a hasrafordulás, a rúgkapáló picinyke kezek-lábak, a felülés, a lábraállás, az első lépések... Felhőtlen kacagás, mókás grimaszok, és persze az a néha előtörő keserves sírás..., mert persze az is az élet része. Micsoda pillanatok! Megismételhetetlenek, és megörökíthetőek. Fotóstúdiónkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy váci székhelyünk és vonzáskörzete számára elérhetővé tegyük a nemzetközi színvonalú, minőségi, különleges fotószolgáltatásokat, és a fényképészet lehető legtöbb területén jelentkező igényeknek megfeleljünk. Az elmúlt években portfóliónk folyamatosan fejlődött mind szolgáltatásaink körét, mind működési területünket tekintve. Jelenleg az országban bárhol vállalunk fotózást, emellett számos munkát végeztünk az országhatáron kívül is.

Brigifotó - esküvői és családi fotózás

Brigifotó - esküvői és családi fotózás

Kreatív esküvő fotózás - a szenvedélyem és hobbim. Célom a művészi esküvői fotóimmal megörökíteni azt az egész életre szóló pillanatot, amit soha nem felejtetek el! Esküvői fotózáson kívül szívesen vállalok gyerek, családi, modell és porté fotózást is elsősorban Mohács - Baja - Szekszárd - Jánoshalma - Bácsalmás vonzáskörzetében. Megtervezem és elkészítem a családi fotóalbumot, fotókönyvet, tablóképet. Fotózás Bács-kiskun, Tolna, Csongrád, Baranya és Pest megyében. A fotózásra a család otthonában, és a stúdiómban egyaránt lehetőség van.

Csányi Mónika Fotó

Csányi Mónika Fotó

Ez szerelem. Sokszor megdermedve néztem olyan fotósok munkáit, akik képesek megörökíteni gyönyörű, könnyed -vagy fájdalmas, egész sorsokat bemutató pillanatokat egyetlen fotón keresztül. A fotózás mindig is érdekelt - az, hogy én is alkothassak egy ilyen piciny csodát, hogy valakit ugyanúgy megfogjanak az én képeim, ahogyan engem az említett fotósok munkái. Nagyon hálás vagyok, amiért gyerekekkel foglalkozhatok, láthatom ahogyan kismamákból édesanya lesz, ahogyan édesanyák nagymamákká válnak... a legszebb időszakok megörökítése lett a feladatom, melyet már nem cserélnék el semmi másra...

Csömösz Georgina Photo (Balatonlelle)

Csömösz Georgina Photo (Balatonlelle)

Családi, Mama-Papa-Babafotózás családias kellemes környezetben, kedvező áron Balatonlellén studióban, vagy általad választott külső helyszínen. Nálunk nincs rohanás, nem vagy időhőz kötve. Látogass el oldalunkra, nézd meg gyönyörű babafotóinkat, gyermekfotóinkat.

Farics Krisztina - Babart (Ócsa)

Farics Krisztina - Babart (Ócsa)

Akkor kerültem közelebbi kapcsolatba a fotózással, amikor megszületett a kisfiam. Mára már a saját gyermekeimen kívül mások gyermekeit is fotózom. Újszülöttek, kisbabák minimanók. Mindegyik kornak megvan a maga szépsége és mindegyik lenyűgöz.

FotoGallo (Érd)

FotoGallo (Érd)

Romantikus rajongással szeretem fényképeket. Örömet jelent megajándékozni másokat elkapott élménypillanatokkal, megmosolyogtatni, meghatni, elgondolkodtatni, emlékeket felidézni, érzéseket kicsalogatni.

Fotoremix stúdió (Budakeszi)

Fotoremix stúdió (Budakeszi)

A kreativitás mindig is fontos feltétele volt munkáimnak, és mivel gyerekekkel is nagyon szívesen foglalkozom, e kettő ötvözéseképp manapság kisgyermekeket (is) fényképezek. Megrendelőinknek lehetőségük van arra, hogy Budakeszin található műtermünkben fotózzam őket, ami abból a szempontból a legjobb megoldás, hogy minden felszerelés kéznél, háznál van. Viszont természetesen lehetőség van arra is, hogy egy előre egyeztetett helyszínen fényképezzünk.

Tuti menü