Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Babafotózás, gyermekfotózás - Budapest képes leírás - Babafotózás, gyermekfotózás.tlap.hu
részletek »

Babafotózás, gyermekfotózás - Budapest - Babafotózás, gyermekfotózás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: babafotozas.tlap.hu » Babafotózás, gyermekfotózás - Budapest
Keresés
Találatok száma - 37 db
1point4 Fotó

1point4 Fotó

Játékos, könnyed, barátságos. Élmény az egész családnak a fotózás közben is és a fotók nézegetésekor is. Szolgáltatásunk: Egy kb másfél - két órás program, ahol a gyerekek és a felnőttek is kiélhetik játékos hajlamaikat. Ötleteket adunk és figyelünk arra, hogy mi előnyös, de a családok is hozhatják kreativitásukat. Eredmény: Egy ilyen fotózáskor körülbelül 200-300 fotó készül, amit szerkesztünk, retusálunk és a végeredményt CD-re írjuk, a nyersképekkel együtt.

Andrea Márton photography

Andrea Márton photography

Babafotózás, a gyermeki ártatlanság varázsa az, ami beindítja egy fotós lelkét és kezét a gombon. Ilyenkor bármennyi képet csinálok, többet és többet szeretnék, hogy mindezt mindenkinek megmutathassam, de leginkább Anyának és Apának, akik amúgy is tudják milyen gyönyörű, drága kincs van a kezükben, mégis csillogó szemmel várják a végeredményt.

Babafotózás, gyermekfotózás otthon

Babafotózás, gyermekfotózás otthon

Mótyán Viktória vagyok, szakképzett fényképész, több éves szakmai gyakorlattal és profi felszereléssel rendelkezem. Ha gyermeke született, nincs közös fotó családjáról, vagy születésnapi, névnapi partyt szervez és szeretné megörökíteni a legemlékezetesebb pillanatokat, kérem forduljon hozzám bizalommal! Budapest egész területén belül vállalom, hogy házhoz megyek.

Babafotózás, kismamafotózás

Babafotózás, kismamafotózás

Többnyire minden ami hozzám kapcsolódik rendhagyó, miért is lenne másképp ez a fotózással kapcsolatban ;) Nem tudok felmutatni gyermekkorig visszanyúló, én fotósnak születtem megnyilvánulásokat, hiszen az én kezemben még az ebédnél elém tett poharak is rendszerint mind borultak ;) Értékesítő vagyok szőröstül bőröstül -ez tagadhatatlan-, mégis úgy hozta az élet, hogy a sok-sok évre visszanyúló saját boldogításomra elkövetett hajnalokig tartó photoshopozás, és sok-sok véletlen által a fotózás lett az életem... Mint már sokszor bebizonyosodott, véletlenek nincsenek...a végén még kiderül, hogy a rendhagyóságom egyenlő a most megmutatkozó, de rég bennem szunnyadó művészlelkemmel.... A fotózás által más lett a világ és más lettem, én....... szeretem........ Autodidakta módon tanultam a szerkesztést és a fotózást, aztán amikor kezdett komolyra fordulni a dolog, elmentem Zombory Andráshoz, hogy tegye rendben bennem a kérdőjeleket, foltozza a foltozandót ;) Végzett csecsemőápoló vagyok, ez még sokkal előbb az életem volt, minthogy tükörreflexes gépet vettem volna a kezembe ;)

Babapillanatok

Babapillanatok

6 éve fotózom a Kismama magazinnak. Beleszerettem a nagy pocakok, pici lábak, apró kezek világába. Szeretem az anyuka mosolyát, ahogy a pocakjában lévő babájára néz, a fényben megcsillanó pihéket az újszülöttek hihetetlenül apró testrészein, az ezernyi kis grimaszt, amivel az őket körülvevő új világot üdvözlik. Olyan pillanatok ezek, amelyeket érdemes megörökíteni.

Baby Zoom gyermekfotoda

Baby Zoom gyermekfotoda

A gyerekek sokszor váratlanul jönnek és gyorsan megnőnek, kirepülnek. Érdemes a velünk töltött pillanataikat rendszeresen megörökíteni. A középpontban a gyermekek vannak, de sok közös szülős fénykép is készül. Lehetőség van egyedi fényképes ajándéktárgyak készítésére is. Közkedvelt a fotókönyv, melybe kerülnek oldalak a korábbi családi fotókból is.

BeaFotó - babafotózás, gyermekfotózás

BeaFotó - babafotózás, gyermekfotózás

A fotózás régóta érdekel hobby szinten, szenvedéllyé akkor vált, amikor a saját babámon keresztül belekóstoltam a babafotózásba. Ekkor kezdtem igazán komolyan foglalkozni a témával, és a jövőmet látni benne. Azóta rengeteg csöppséggel volt dolgom, és úgy érzem, ebben a műfajban megtaláltam azt, amivel hosszútávon foglalkozni szeretnék.

Divico Art Photography

Divico Art Photography

Bízom benne hogy a fotóim által egy kis vidámságot vagy éppen pár perc kikapcsolódást csempészhetek a napjaitokba. Babafotózást budapesti műtermemben, az otthonotokban,vagy megbeszélt külső helyszínen vállalok.

Egressy Fotó - babafotózás, gyermekfotózás

Egressy Fotó - babafotózás, gyermekfotózás

A fotózás számomra valami új dolog létrehozását és egyben egy pillanat megörökítését jelenti. A fényképek segítenek felidézni egy emléket, érzést, ezért célom az, hogy képeim az adott hangulatot tükrözzék.

Hirdetés
El-Foto

El-Foto

A babákból hihetetlenül gyorsan kisgyermek lesz és az időszak nem hozható vissza! Melyik szülő ne szeretné a baba érkezése utáni időszakot megörökíteni egy fotóalbum, vagy fotókönyv lapjain? Erre kínálok lehetőséget akár több időpont egyeztetésével is, amennyiben a kívánt fényképek megszületése ezt megkívánja.

Elkapott pillanatok

Elkapott pillanatok

Célom, hogy igényes és egyedi fényképekkel örökítsem meg a gömbölyödő pocakokat, a ráncos kis újszülött talpakat, a csodálkozó babaszemeket, az első lépéseket, a fülig érő mosolyokat és a krokodilkönnyeket egyaránt.

Family Digital - babafotózás, gyermekfotózás

Family Digital - babafotózás, gyermekfotózás

Mi készen állunk, hogy megragadjuk a pillanatot. Nem szokványos képekkel szeretnénk megajándékozni benneteket, hanem az életből ellesett spontán pillanatokkal. Ti csak legyetek természetesek, a többit pedig bízzátok ránk.

Fotót - babafotózás, gyermekfotózás

Fotót - babafotózás, gyermekfotózás

A másodpercekben futó millió pillanat közül néha egyetlenegy, ami visszaadja azt az érzést, amit a téma kiváltott a fotósban. Egyetlen igazi családi fotóalbum sem nélkülözheti a gyerekek mindennapi életének eseményeit bemutató fotókat. Azokat a pillanatokat örökítem meg amiket csak egy szép fotó tud megmenteni az örökkévalóságnak.

Gátmezei photography

Gátmezei photography

Fotózással töltött éveim alatt kialakult az a műfaj, ami a szívemhez legközelebb áll, az emberábrázolás. Szeretek babákat, gyerekeket, tiniket, felnőtteket fotózni, találkozni, kapcsolatba kerülni velük. Szívesen fotózok modell jelölteket is. Nincs két egyforma ember, a célom, hogy az adott személyiség karakterét, előnyös tulajdonságait be tudjam mutatni.

Goreczki Renáta photography - Angel fotó

Goreczki Renáta photography - Angel fotó

Mindig is csodálattal nézegettem az újszülött babák fotóit; az apró ujjacskáikat, a ráncos talpacskáikat, hihetetlen törékeny testüket és azt az angyali ártatlanságot, ami belőlük fakad. Tudom milyen anyának lenni, ezért a fotózás során a babák és mamák felejthetetlen pillanatainak megörökítésére törekszem. Célom, hogy egyedi képekkel örökítsem meg a pocakos időszakot, a csodálkozó babaszemeket és persze az utána következő gyönyörű éveket is!

Gyermek-fotó

Gyermek-fotó

Fotóstúdiónkban a divat, reklám és portréfotózás mellett tíz éve foglalkozunk gyermekfotózással és kismamafotózással is. A fotózás játékos hangulatú, így még a nagyon izgő-mozgó gyermekek figyelmét is leköti.

Gyermeklánc fotó-Gyermekfotózás babafotózás

Gyermeklánc fotó-Gyermekfotózás babafotózás

Családi körben, barátokkal, zsúron, vagy kreatív tevékenység közben más-más arcát ismerhetjük meg a gyerekeknek. Ezek megörökítése a célom természetes környezetükben. Fontos számomra a hitelesség, és a jókedv. A gyerekek világa számomra egy teljesen új mégis igen familiáris külön bolygót alkot. Tudom, hogy már jártam itt, és egy szelete most is aktívan él bennem, mégis mindent újra meg kell tanulnom. A gyerekek őszinték, és éppen ezért az egyik legnehezebb mégis legszebb téma. Fényképeim úgy mutatják be őket amilyenek, tisztán, egyszerűen. Nincsenek manírok sem habcsókos túlzások, viszont úgy gondolom nem is kell, mivel úgy tökéletesek, ahogy vannak.

Tuti menü