Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Cikkek baba-, és gyermekfotózásról képes leírás - Babafotózás, gyermekfotózás.tlap.hu
részletek »

Cikkek baba-, és gyermekfotózásról - Babafotózás, gyermekfotózás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: babafotozas.tlap.hu » Cikkek baba-, és gyermekfotózásról
Keresés
Találatok száma - 6 db
A leghíresebb babafotó

A leghíresebb babafotó

1999-ben egy magzati méhen belüli műtét során a kis, 21 hetes Samuel keze kicsúszott a méhből és a sebész hozzá képest hatalmas ujja gyengéden visszasegíti az apró kezet a védett anyaméhbe. A kisfiút súlyos gerincproblémával műtötték, majd a méhet visszazárva rendesen fejlődött és 1999. december másodikán egészségesen született meg.

Fotós a szülőszobán

Fotós a szülőszobán

Szerintem nem kell szégyellniük a nőknek, hogy szülnek, mondja Melinda, akit profi fotós kísért a szülőszobába. Amerikában egyre nagyobb divat ez, és találtunk olyan magyar fotóst is, aki havonta több ilyen felkérést kap.

Gyerekszületés képekben

Gyerekszületés képekben

Beengednél egy idegent a szülésedre, hogy profi fotókat készítsen rólad vajúdás, kitolás közben és elkapja azt a pillanatot, amikor meglátod vagy először kézbe veszed a gyermeked? Vagy a fotózást inkább meghagyod a férjednek?

Megfogni a megfoghatatlant

Megfogni a megfoghatatlant

Aki gyönyörködött már Anne Geddes babafotóiban biztosan eljátszott már a gondolattal milyen jó lenne, ha az ő babájáról is készülnének ilyen különleges fényképek. Az újszülött és várandós fotózás különlegességeiről és gyakorlati oldaláról beszélgettem Tungler Andreával.

Mesés babafotók

Mesés babafotók

Az elmúlt hetekben Adele Enersen fotói futótűzként járták körbe a világot: nem volt dizájnblog talán a Földön, ahol ne csodálták volna meg az informatikus-webfejlesztő anyuka saját csemetéjéről készített tündéri képeit.

Születés fotózás mesterfokon

Születés fotózás mesterfokon

Igencsak megosztó téma a szülés fotózása. Amerikában már ez is divat, itthon is páran igényt tartanak rá. Ha valahol igazán érzelemdús, megindító, kifejező képek készülhetnek az a születés és a halál, vagyis a szülőszoba és a temető. Most előbbibe nyerhetünk betekintést.

Tuti menü