Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fotós ajándékok képes leírás - Babafotózás, gyermekfotózás.tlap.hu
részletek »

Fotós ajándékok - Babafotózás, gyermekfotózás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: babafotozas.tlap.hu » Fotós ajándékok
Keresés
Találatok száma - 8 db
2D fotóból 3D üvegkocka

2D fotóból 3D üvegkocka

A legújabb technikákat használva már egy egyszerű digitális fotóról is tudunk 3 dimenziós képet gravírozni! Nincs feltétlenül szükség arra, hogy befáradjon üzletünkbe és speciális szkennerünkkel lefotózzuk; elég ha e-mailben elküldi számunkra a kiválasztott portrét!

Cewe fotókönyv

Cewe fotókönyv

A sokszínűség a küldetésünk! Rengeteg méret és borító segítségével minden alkalomra igazi fotókönyvet készíthet! Fotókönyv készítés otthon akár 3 perc alatt saját képeiből! Európa legkedveltebb fotókönyve. Már fotópapíron is.

Egyedi fényképes ajándéktárgyak

Egyedi fényképes ajándéktárgyak

Készíts naptárat, hógömböt, egyedi fényképes csokoládét, matricát, hűtőmágnest, határidőnaplót, vagy sok minden mást saját fotóidból, hogy az év minden napján egy-egy kedves pillanatot juttathasson eszedbe!

Fine Art Fotónyomtatás

Fine Art Fotónyomtatás

Sokéves grafikusi és nyomdaipari szakmai múlttal és több mint 10 éves folytonosan fejlődő képfeldolgozási és digitális nyomtatási tapasztalattal rendelkező kisvállalkozás vagyunk. A legkorszerűbb digitális nyomtatási technológiák felhasználásával, a legnagyobb színtér megjelenítése mellett állítunk elő nagyméretű fotográfiákat, melyek hosszú élettartammal és színtartóssággal bírnak. Megrendelőink közé tartozik mindenki, aki szeretné képi alkotását tárgyiasult formájában látni. Ügyfeleink főként alkotó művészek, fotográfusok, valamint a digitális fotózás szerelmesei. Az utóbbi néhány évben a nagyméretű digitális fotónyomatok rendkívül széles felhasználási körben terjedtek el, és a nyomatok minőségével szemben támasztott követelmények is folyamatosan nőttek. Válaszolva a kor kihívásainak, a képeinket különböző felületű, kiváló minőségű és nagy nyomattartósságú fotópapírokra valamint vásznakra nyomtatjuk. Széles nyomathordozó választékkal rendelkezünk, mely lehetőséget ad az alkotónak arra, hogy a kép tartalmához és stílusához leginkább illeszkedő médiára nyomtasson.

Fotóból vászonkép

Fotóból vászonkép

Cégünk a szakmai élvonal egyik legjelentősebb szereplője, különösen a digitális művészi képfeldolgozásban és nyomtatásban játszik meghatározó szerepet. Művészeti reprodukcióinkat több hazai múzeum boltjában árusítják, saját - reprodukciókat nyomtató - önkiszolgáló kioszkunk működik a Szépművészeti Múzeumban a budapesti Hősök terén. Weboldalunk megrendelőinek ugyanazt a színvonalas szolgáltatást biztosítjuk, mint a művészeknek.

Fotókönyv készítés

Fotókönyv készítés

A Somogyváry Fotóstúdió kreatív fotókönyveket készít nagy választékban. Esküvői fotókönyveket, régi fényképekből összeállított könyveket, utazási albumokat egyaránt. Sokféle formátum, lapszám és még több borító közül lehet válogatni. A kreatív fotókönyvben az oldalak digitálisan levilágított fotópapírra készülnek, így megfelelő színhűséggel és brillanciával rendelkeznek. A kész oldallapok vékony kartonlapokra, kasírozva kerülnek összekötésre. Keressetek meg és egyedi, kreatív fotókönyvet készítek örömötökre. Ha utazási képeidet kiválogatod, a képekből egy saját útikönyvet készítek, amit a téli estéken lapozgathatsz.

Fotótapéta saját babafotóból

Fotótapéta saját babafotóból

Gondolkodj nagyban! A digitálisan nyomtatott tapéta - legyen a saját fotód, vagy a galériánkból választott- tapétára nyomtatjuk, ezáltal létrehozunk egy saját, méretre szabott teret. Magas minőséget használunk, mosható, könnyen tisztítható, és épp, mint a hagyományos tapétát, úgy kell ragasztani.

Legjobb ajándékok saját fotóból

Legjobb ajándékok saját fotóból

Különleges termékek, különleges babafotókról. Fotópapucs, fotópóló, vászonkép....és még sok minden. A nyomdaiparban is gyakorlott csapatnak és a telephelyen rendelkezésre álló, jól felszerelt kötészetnek köszönhetően a különbőző méretű nagyítások mellett kreatív termékek jelentek meg a kínálatban.

Tuti menü