Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Babafotózás, gyermekfotózás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Babafotózás, gyermekfotózás képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: babafotozas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 98 db
1point4 Fotó

1point4 Fotó

Játékos, könnyed, barátságos. Élmény az egész családnak a fotózás közben is és a fotók nézegetésekor is. Szolgáltatásunk: Egy kb másfél - két órás program, ahol a gyerekek és a felnőttek is kiélhetik játékos hajlamaikat. Ötleteket adunk és figyelünk arra, hogy mi előnyös, de a családok is hozhatják kreativitásukat. Eredmény: Egy ilyen fotózáskor körülbelül 200-300 fotó készül, amit szerkesztünk, retusálunk és a végeredményt CD-re írjuk, a nyersképekkel együtt.

2D fotóból 3D üvegkocka

2D fotóból 3D üvegkocka

A legújabb technikákat használva már egy egyszerű digitális fotóról is tudunk 3 dimenziós képet gravírozni! Nincs feltétlenül szükség arra, hogy befáradjon üzletünkbe és speciális szkennerünkkel lefotózzuk; elég ha e-mailben elküldi számunkra a kiválasztott portrét!

A leghíresebb babafotó

A leghíresebb babafotó

1999-ben egy magzati méhen belüli műtét során a kis, 21 hetes Samuel keze kicsúszott a méhből és a sebész hozzá képest hatalmas ujja gyengéden visszasegíti az apró kezet a védett anyaméhbe. A kisfiút súlyos gerincproblémával műtötték, majd a méhet visszazárva rendesen fejlődött és 1999. december másodikán egészségesen született meg.

A születés csodálatos pillanatai (angol)

A születés csodálatos pillanatai (angol)

A születés pillanatának megörökítése a tengerentúl már szinte hagyomány, de hazánkban is egyre gyakrabban kérnek fel fotósokat a kicsi első babafotóinak elkészítésére. Ezen az amerikai oldalon a születés pillanatait láthatjuk egy fotós szemén keresztül.

Ádám Judit (Gödöllő)

Ádám Judit (Gödöllő)

Tudjuk, hogy a gyerekek milyen sokszínűek és mindegyikőjük egyedi és megismételhetetlen. Ezt szeretnénk megörökíteni, beállított pózok helyett kreatív, Hisszük, hogy minden kismamáról lehet szép képeket készíteni. Ehhez nem kell más, csak - az ilyenkor amúgy is magától sugárzó - jókedv, a megfelelő világítás, és ha szükséges egy kevés retusálás. spontán felvételekkel.

Ágnes Király photography (Gyöngyös)

Ágnes Király photography (Gyöngyös)

A Gyöngyösön található stúdióban valamint külső helyszíneken vállalok gyermek- és babafotózást, kismamafotózást, aktképek és fehérneműs fotók készítését. Megkereshettek még esküvői fotózással valamint az azt megelőző jegyesfotózással kapcsolatban is. Nézz szét a blogon található galériákban és ha megtetszettek a képeim akkor hívj bátran!

álomDóra

álomDóra

A weboldalon olyan különleges horgolt sapkákból és kiegészítőkből válogathatsz, melyek a gyakorlatban is beváltak, baba és mama szempontból is praktikusak. Az oldalon található fotós kellékeken túl egyedi elképzeléseket is megvalósítunk. Minden termék egyedi méretben is elkészíthető.

Amilla fotó (Közép-Magyarország)

Amilla fotó (Közép-Magyarország)

Mint 100%-ban magyar kisvállalkozás, elsősorban a hazai lakossági és közületi igényeket szeretnénk minél színvonalasabban kielégíteni. Fő tevékenységünk a hagyományos (analóg), és a digitális fényképészet. Területileg több megyében is jelen vagyunk: Budapest és Pest megye, Komárom-Esztergom megye, Fejér megye, Bács-Kiskun megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye.

Andrea Márton photography

Andrea Márton photography

Babafotózás, a gyermeki ártatlanság varázsa az, ami beindítja egy fotós lelkét és kezét a gombon. Ilyenkor bármennyi képet csinálok, többet és többet szeretnék, hogy mindezt mindenkinek megmutathassam, de leginkább Anyának és Apának, akik amúgy is tudják milyen gyönyörű, drága kincs van a kezükben, mégis csillogó szemmel várják a végeredményt.

Hirdetés
Andrea Tóth Photography (Székesfehérvár)

Andrea Tóth Photography (Székesfehérvár)

Újszülött fotózás: a munkám azon egyik ága, amiért élek-halok. Hálás vagyok minden pillanatért, amit a pár napos csöppségekkel tölthetek. Babafotózás, gyermek fotózás: a következő mérföldkő lehet a baba cseperedésében a 6-8 hónapos kor, amikor már üldögél és szünet nélkül mosolyog, beszélget és huncutkodik. Igazán jó hangulatú fotókat tudunk ebben a korban is készíteni.

Anre Media (Győr) - babafotózás, gyermekfotózás

Anre Media (Győr) - babafotózás, gyermekfotózás

Megszületett a gyermeked? Nincs közös kép a családról? Szeretettel várunk benneteket Győr belvárosában található stúdiónkba egy családi fotózásra! 14 napos kortól várjuk a gyerekeket és szüleiket családias környezetben. Az etetés és pelenkázás sem probléma. :)

Artanett (Szolnok)

Artanett (Szolnok)

Az újszülöttkor és a kisgyermekkor egy igazán fontos és meghitt esemény a szülők és a baba életében. Ezeket a kedves és szépséges pillanatokat örökítem meg, hiszen ez az időszak nagyon hamar elillan.

Baba és gyermek fotózás Tatabányán és környékén

Baba és gyermek fotózás Tatabányán és környékén

Fotózással kapcsolatos teljes körű szolgáltatást nyújtunk Tatabánya központjában. Portréfotózást, családi fotózást, esküvői fotózást, termékfotózást. Emellett videó önéletrajz készítésével, digitalizálással és tablókép készítésével is foglalkozunk. Portré ajánlataink: Efton portfólió: - Műtermi fotózás időtartama kb. 1 óra - 5 db retusált kép (választott) összes kép DVD-n - Szűk portré, vágott portré, 3/4-es portré, teljes alakos portré Efton portfólió plusz: - Műtermi fotózás időtartama kb. 2-3 óra - 12 db retusált kép (választott) összes kép DVD-n - Szűk portré, vágott portré, 3/4-es portré, teljes alakos portré

Babafotók a Dél-Pesti Kórházban

Babafotók a Dél-Pesti Kórházban

Új szolgáltatással kedveskedik a Jahn Ferenc Kórház a náluk szülő anyukáknak és családjuknak: a kórház ingyenes fotózással ajándékozza meg valamennyi újszülött családját. A kicsik legjobban sikerült fotót, a kórház honlapján, a Babagalériában teszik közzé. A képek az elkészítésük másnapján már elérhetők és a Kép küldése gombra kattintva a nagyszülőknek, családtagoknak, barátoknak, ismerősöknek azonnal elküldhetők.

Babafotózás, gyermekfotózás otthon

Babafotózás, gyermekfotózás otthon

Mótyán Viktória vagyok, szakképzett fényképész, több éves szakmai gyakorlattal és profi felszereléssel rendelkezem. Ha gyermeke született, nincs közös fotó családjáról, vagy születésnapi, névnapi partyt szervez és szeretné megörökíteni a legemlékezetesebb pillanatokat, kérem forduljon hozzám bizalommal! Budapest egész területén belül vállalom, hogy házhoz megyek.

Babafotózás, kismamafotózás

Babafotózás, kismamafotózás

Többnyire minden ami hozzám kapcsolódik rendhagyó, miért is lenne másképp ez a fotózással kapcsolatban ;) Nem tudok felmutatni gyermekkorig visszanyúló, én fotósnak születtem megnyilvánulásokat, hiszen az én kezemben még az ebédnél elém tett poharak is rendszerint mind borultak ;) Értékesítő vagyok szőröstül bőröstül -ez tagadhatatlan-, mégis úgy hozta az élet, hogy a sok-sok évre visszanyúló saját boldogításomra elkövetett hajnalokig tartó photoshopozás, és sok-sok véletlen által a fotózás lett az életem... Mint már sokszor bebizonyosodott, véletlenek nincsenek...a végén még kiderül, hogy a rendhagyóságom egyenlő a most megmutatkozó, de rég bennem szunnyadó művészlelkemmel.... A fotózás által más lett a világ és más lettem, én....... szeretem........ Autodidakta módon tanultam a szerkesztést és a fotózást, aztán amikor kezdett komolyra fordulni a dolog, elmentem Zombory Andráshoz, hogy tegye rendben bennem a kérdőjeleket, foltozza a foltozandót ;) Végzett csecsemőápoló vagyok, ez még sokkal előbb az életem volt, minthogy tükörreflexes gépet vettem volna a kezembe ;)

Babapillanatok

Babapillanatok

6 éve fotózom a Kismama magazinnak. Beleszerettem a nagy pocakok, pici lábak, apró kezek világába. Szeretem az anyuka mosolyát, ahogy a pocakjában lévő babájára néz, a fényben megcsillanó pihéket az újszülöttek hihetetlenül apró testrészein, az ezernyi kis grimaszt, amivel az őket körülvevő új világot üdvözlik. Olyan pillanatok ezek, amelyeket érdemes megörökíteni.

Tuti menü